TEKENEN ZONDER TALENT
Binnen no time kun jij tekenen!

Deze online cursus blinkt uit in eenvoud.
In kleine, simpele stappen maak je enorme sprongen.
Dacht jij dat je niet kon tekenen?
Ik bewijs jou het tegendeel!

In deze online cursus:

Leer je met zelfvertrouwen tekenen
Krijg je plezier in tekenen (terug)
Raak je niet gefrustreerd, omdat je in kleine stappen meters maakt
Breng je stemmetjes als ‘je kunt het niet’ voor altijd tot zwijgen

Wat je krijgt:

Iedere week toegang tot een nieuwe module, in eigen tempo te volgen (8 modules met 39 lessen)
De lessen zijn praktisch en direct toepasbaar
Een handout van iedere les
Toegang tot de besloten facebookgroep, waar je inspiratie kunt opdoen en gesteund wordt door mede-cursisten

Anderen gingen je voor:

Wie ben ik?

Mijn naam is Rachel Levi, zakelijk tekenaar.
Als kind tekende ik veel en graag. Net als ieder ander kind. Ook op school vond ik tekenen heerlijk. Niet alleen op de momenten dat het ‘mocht’, maar altijd. In mijn rapporten kreeg ik opmerkingen als ‘Rachel heeft de neiging haar werk te versieren. Dat kan beter’.

Naarmate tekenen een vak werd, waarvoor je beoordeeld werd, nam de druk om het goed te doen toe en het plezier af. Daarom ging ik als volwassene steeds minder tekenen. Het was toch niet perfect, en er was altijd wel een Rembrandt die technisch gezien beter kon tekenen.

Herkenbaar?
Via toeval kwam ik in aanraking met het fenomeen ‘zakelijk tekenen’, of ‘begrijpend tekenen’. Ik had geen idee dat het bestond, ik had geen idee dat ik mijn werk leuker, makkelijker en effectiever kon maken met tekeningen. Maar één ding wist ik zeker: dit wil ik ervaren! Ik deed verschillende opleidingen in Nederland en België en leerde alles over visueel samenwerken, visuele werkvormen en tekenen als communicatiemiddel. Ik ging live tekenen tijdens bijeenkomsten, maakte met tekeningen complexe processen super begrijpelijk en kreeg voortdurend enthousiaste reacties. Dit was voor mij het bewijs: tekenen is een superkrachtig middel om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren. Ik heb opnieuw het plezier ontdekt in tekenen.

En dat plezier geef ik aan zoveel mogelijk mensen door!

TEKENEN ZONDER TALENT

Starten wanneer jij wil
en direct toegang tot de eerste les.
Meld je nu aan!

De modules

Module 1

Module 2

Module 3

Module 4

Module 5

Module 6

Module 7

Module 8

TEKENEN ZONDER TALENT

Starten wanneer jij wil en direct toegang tot de eerste les.
Meld je nu al aan!

© Rachel Levi | Huis van Verbeelding
Met gemaakt door Anita Faber
Privacyverklaring