<!-- Facebook Pixel Code --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> !function(f,b,e,v,n,t,s)<!-- [et_pb_line_break_holder] --> {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?<!-- [et_pb_line_break_holder] --> n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',<!-- [et_pb_line_break_holder] --> 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fbq('init', '362823554155917');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fbq('track', 'PageView');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><noscript><img height="1" width="1" style="display:none"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> src="https://www.facebook.com/tr?id=362823554155917&ev=PageView&noscript=1"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->/></noscript><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- End Facebook Pixel Code --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Zet moeiteloos positieve verandering in gang

Ben jij klaar om het verschil te maken in jouw organisatie?
Sta jij open voor een nieuwe aanpak?
Wil jij ineffectieve patronen in jullie organisatie doorbreken?
Wil jij inspirerend zijn voor anderen?
Wil jij leren hoe je mensen moeiteloos door veranderingen kunt loodsen?

Dan ben jij de ideale kandidaat voor het jaarprogramma Inspirerend Leiderschap.
Hét jaarprogramma voor organisatieadviseurs, communicatieadviseurs en teammanagers die inspirerend leiderschap willen nemen in hun organisatie.

Dit is hét programma voor jou als jij dit herkent in jouw organisatie:

Collega’s die gefrustreerd raken door de zoveelste verandering
Vermoeide blikken naar elkaar tijdens de vergadering. Zo van: hoeveel kunnen we nog opnemen?
Een kloof tussen ‘zij van de directie’ en ‘wij, medewerkers’.
Een strategische visie die wel ergens in de mailboxen zit, maar die niemand echt goed heeft onthouden, laat staan kan navertellen
Thema’s keren steeds terug en jullie maken jaar na jaar dezelfde plannen
Je kunt je voorstellen dat dit een enorme verspilling is van tijd en kapitaal. Om er voor te zorgen dat ineffectieve patronen in organisaties stukje bij beetje worden doorbroken is inspirerend leiderschap nodig. Want het is voor mensen veel gemakkelijker om iets nieuws te doen als ze geïnspireerd zijn en in een stimulerende omgeving te werken.

Helaas worden goede mensen vaak slechte leiders.
Waarom?
Ze richten zich onbedoeld op de verkeerde zaken.
Van organisatieadviseurs, communicatieadviseurs en (team)managers wordt verwacht dat ze de organisatie in beweging kunnen brengen én houden. Maar de praktijk blijkt weerbarstig. Ze staan enorm onder druk. Ze worden opgeslokt door de waan van de dag.

Daardoor vergeten ze één cruciaal ding. Ze vergeten mensen mee te nemen. Op een manier die tot de verbeelding spreekt. Door alle aandacht die uitgaat naar processen wordt in organisaties nauwelijks een beroep gedaan op verbeeldingskracht. Terwijl onze verbeeldingskracht de sleutel is voor positieve verandering.

Dit gaan we anders doen
In een tijd waarin verandering de enige constante is en mensen onder enorme druk staan (stress is de #nr 1 klacht in organisaties) hebben we leiders nodig:

  • Leiders met visie
  • Leiders die de juiste dingen doen
  • Leiders die in staat zijn te inspireren, waardoor mensen mee bewegen

Daarom hebben we mensen nodig die klaar zijn om in hun organisatie écht het verschil te maken. Die verandering willen faciliteren door zichzelf te ontwikkelen.

Voel je nu een JA?

Meld je dan nu aan voor een persoonlijk gesprek met mij. In dit gesprek verkennen we samen welke uitdagingen jij ziet in jouw organisatie.
We zoomen in op jouw ambitie. Als ik denk dat het jaarprogramma Inspirerend Leiderschap jou op het lijf geschreven is, bied ik jou de mogelijkheid om mee te doen.

Let op: dit jaarprogramma is niet voor iedereen.

Wie ben ik?

Ik ben Rachel Levi, creatief organisatiecoach en auteur.
Ik help organisaties via verbeeldingskracht van A naar Beter. Mijn unieke methode: VerbeeldingsK.R.A.C.H.T in A.C.T.I.E ondersteunt leiders om vanuit een inspirerende rol positieve verandering in te zetten. Gedragsverandering wordt ondersteund met een creatieve aanpak. Zakelijke creativiteit welteverstaan. Geen geitenwollen sokken. Alles wat we doen is onderbouwd vanuit organisatiepsychologie en biologie. Deze aanpak sluit helemaal aan bij de 21e eeuwse vaardigheden.

Wat je krijgt als je de online cursus ‘Zakelijk tekenen’ aanschaft:

In één keer toegang tot de cursus ‘Tekenen zonder Talent’ met 39 korte videolessen, die je in je eigen tempo kunt volgen
Wekelijks toegang tot een nieuwe module van de cursus ‘Zakelijk tekenen’ (6 modules met in totaal 30 lessen)
Lessen die praktisch en direct toepasbaar zijn
Een handout van iedere les
Toegang tot de besloten facebookgroep, waar je inspiratie kunt opdoen en gesteund wordt door mede-cursisten

Anderen gingen je voor:

De modules

Module 1
Visueel werken

Module 2
Zakelijk tekenen

Module 3
Visuele notulen

Module 4
Visueel presenteren

Module 5
Visueel samenwerken

Module 6
Toolbox

De investering

De meeste deelnemers aan de cursus Zakelijk Tekenen kunnen deze bij hun werkgever declareren. Managers zien het voordeel van visueel communiceren. Ze begrijpen heel goed dat je met een enkel plaatje zoveel sneller tot de kern komt, beeldender kunt presenteren en dynamische teamsessies kunt houden. Dit is voor managers heel veel waard. Het bespaart tijd én houdt de energie in een team. Niet alle managers zijn al bekend met het fenomeen ‘zakelijk tekenen’. Daarom is er een beknopte informatiebrochure beschikbaar, waarmee jij je leidinggevende kunt overtuigen dat dit voor jou de perfecte cursus is. Download de brochure hier.

De betaling

Je kunt de cursus betalen via iDeal en vervolgens de factuur indienen bij je werkgever, óf kiezen voor betaling via overboeking. Je betaalt dan niet direct, maar ontvangt wel de factuur. Deze kun je indienen. Pas als de betaling binnen is, ontvang je toegang tot de cursus.

ZAKELIJK TEKENEN

Starten wanneer jij wil en direct toegang tot de eerste les.

Meld je nu aan!

© Rachel Levi | Huis van Verbeelding
Met gemaakt door Anita Faber
Privacyverklaring