<!-- Facebook Pixel Code --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> !function(f,b,e,v,n,t,s)<!-- [et_pb_line_break_holder] --> {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?<!-- [et_pb_line_break_holder] --> n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',<!-- [et_pb_line_break_holder] --> 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fbq('init', '362823554155917');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fbq('track', 'PageView');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><noscript><img height="1" width="1" style="display:none"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> src="https://www.facebook.com/tr?id=362823554155917&ev=PageView&noscript=1"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->/></noscript><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- End Facebook Pixel Code --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Je aanmelding is gelukt!

 Je ontvangt straks een bevestiging in je mailbox.
Check ook je spambox/reclamefolder even, het komt wel eens voor dat de mail daarin belandt.
Zorg er in dat geval voor dat mijn mailadres als veilig wordt gemarkeerd zodat je hierna al mijn mails goed zult ontvangen.

Op 15 oktober a.s. starten we, ik kijk er erg naar uit!

Wat krijg je?

Vijf dagen lang iedere dag een waardevolle videoles in je mailbox
Iedere dag een handig werkboek
Toegang tot de besloten Facebookgroep, waar je je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen
Een interactief webinar als afsluiter van de cursus

Wie ben ik?

Ik ben Rachel Levi en ik noem mezelf zakelijk tekenaar en visueel business coach. Als kind tekende ik graag, maar ik had geen idee dat ik ook mijn werk –bij de overheid- leuker, makkelijker en effectiever kon maken met tekeningen. Via toeval kwam ik in aanraking met het fenomeen ‘zakelijk tekenen’. Ik had geen idee dat het bestond! Eén ding wist ik zeker: dit wil ik ervaren!

Ik deed verschillende opleidingen in Nederland en België en leerde alles over visueel samenwerken, visuele werkvormen en tekenen als communicatiemiddel. Ik ging live tekenen tijdens bijeenkomsten, maakte met tekeningen complexe processen super begrijpelijk en kreeg voortdurend enthousiaste reacties. Dit was voor mij het bewijs: tekenen is een superkrachtig middel om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren. Ik heb opnieuw het plezier ontdekt in tekenen. Een andere manier van tekenen weliswaar. Niet de manier waarbij alles technisch perfect moet zijn, maar de manier waarbij tekenen dient als taal.

Nu ben ik eigenaar van Huis van Verbeelding. De deuren van dit huis staan wagenwijd open voor iedereen die de taal van tekenen wil leren. Ik waarschuw je: het is verslavend!

P.s. Deze cursus gaat niet over tekenen in je werk, maar je kunt de lessen wel heel goed gebruiken als je met een vol hoofd uit je werk komt.

© Rachel Levi | Huis van Verbeelding
Met ♥ gemaakt door Anita Faber