Welkom in het Huis van Verbeelding!

De #nr 1 online academy voor creatief werken.

Deze academy is ontstaan omdat ik weet hoeveel volwassenen hunkeren naar meer creativiteit in hun (werkende) leven. Omdat ik weet hoeveel volwassenen op zoek zijn naar een vorm van zelfexpressie.

Als je een creatieve flow kunt creëeren in je werk maak je sneller associatieve verbindingen, waardoor je ‘out of the box’ kunt denken. Innovatie begint met verbeeldingskracht en creatief denken. Dankzij een creatieve aanpak kun je ingesleten routines doorbreken, teams in beweging brengen en recht doen aan iedereen die in een vergadering niet zo gemakkelijk aan bod komt, doordat anderen dominant zijn. Maar ook in je privéleven is creativiteit belangrijk: om te ontspannen, om jezelf te uiten, om groots te kunnen dromen.

Huis van Verbeelding biedt praktische creatieve trainingen, die je in je eigen tijd kunt volgen. En hoewel je het thuis doet, in je eigen tijd en tempo, doe je het niet alleen! Je bent onderdeel van een groeiende community van volwassenen die hun experimenten met elkaar delen in een besloten omgeving. Hoe waardevol is dat?

Hieronder zie je welke cursussen op dit moment beschikbaar zijn.
Wil je meer informatie? Klik dan op de buttons.

Ben je al een member?
Log dan eerst even in om naar de cursussen te kunnen gaan.
Dit kan door op de link ‘Inloggen’ te klikken die links bovenin op deze pagina staat.

CREATIEF WERKEN

GRATIS INSPIRATIE

CREATIEF LEVEN

Wie ben ik?

Ik ben Rachel Levi en ik noem mezelf zakelijk tekenaar en visueel business coach. Als kind tekende ik graag, maar ik had geen idee dat ik ook mijn werk –bij de overheid- leuker, makkelijker en effectiever kon maken met tekeningen. Via toeval kwam ik in aanraking met het fenomeen ‘zakelijk tekenen‘. Ik had geen idee dat het bestond! Eén ding wist ik zeker: dit wil ik ervaren!

Ik deed verschillende opleidingen in Nederland en België en leerde alles over visueel samenwerken, visuele werkvormen en tekenen als communicatiemiddel. Ik ging live tekenen tijdens bijeenkomsten, maakte met tekeningen complexe processen super begrijpelijk en kreeg voortdurend enthousiaste reacties. Dit was voor mij het bewijs: tekenen is een superkrachtig middel om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren. Ik heb opnieuw het plezier ontdekt in tekenen. Een andere manier van tekenen weliswaar. Niet de manier waarbij alles technisch perfect moet zijn, maar de manier waarbij tekenen dient als taal.

Nu ben ik eigenaar van Huis van Verbeelding. De deuren van dit huis staan wagenwijd open voor iedereen die de taal van tekenen wil leren. Ik waarschuw je: het is verslavend!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

 

 

 

legals

© Rachel Levi | Huis van Verbeelding  |  Met gemaakt door Anita Faber